Nieuw!

Leuk, Spannend en Educatief Bordspel "The Time Race of Chronos"

Artikel 1 van 11
€ 54,95 € 49,95 (inclusief btw)

Cadeau tip:
Verjaardag, Sinterklaas of Kerst

Dit leuke, spannende en educatieve bordspel is een echte aanrader om de analoge klok te leren kijken en om hoofdrekenen te verbeteren. Door de bijgeleverde stickers wordt het heel eenvoudig om de lesstof van de analoge klok uit te leggen. Het is een bordspel voor jong & oud en natuurlijk kan dit bordspel ook gewoon worden gespeeld als puur vermaak.

 

The Time Race of Chronos (NL-versie)

Ergens in de Atlantische Oceaan bevindt zich een prachtig, onontdekt eiland genaamd Chronos. Op dit eiland leven mytische wezens zoals vuurspugende draken, betoverende elfen, boze heksen en knorrige trollen. Samen met je medespelers ben je gestrand op Chronos. Hoe kom je weer thuis? De tijdrace van Chronos is de enige manier om van het eiland weg te kunnen komen. Race mee en behaal de beste tijd. Je weet pas wie het snelst is als iedereen de finish heeft behaald. Het is een tijdrace die spannend blijft tot het allerlaatste moment!

 

Inhoud:  1 speelbord, 4 analoge klokken met bijbehorende stickers, 1 draairad, 4 tolbrug munten, 90 briefjes speelgeld, 45 speelkaarten, 1 dobbelsteen en 4 pionnen.

 

Aantal spelers: 2-4

Leeftijd: 6+

Analoge klok: NL-versie/ Ducth version

Merk/ Uitgever: Musthave Games

© 2012 - 2024 STYLE 2 WEAR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel