Retour kleding & accessoires

 

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw bestelling, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden of enige verplichting aan ons retourneren met/ zonder een begeleidende brief (voorbeeld begeleidende brief). Met uitzondering van toegebrachte schade bij oneigenlijk gebruik (zie beschadigingen).  

 

Retour cosmetica

 

Bij cosmetica heeft u ook het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer worden geretourneerd.

 

Retour bordspellen

 

Bij bordspellen heeft u ook het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer worden geretourneerd. 

 

Meld uw retour aan via info@style2wear.nl. Vul de gegevens op de retourbon in (deze heeft u ontvangen in het pakket) en vink het artikel aan die u wilt retourneren. 

Stuur het pakket retour naar: 

Style 2 Wear 
Keizersveld 52-B
5803  AN  VENRAY

 

Ruilen

 

Wilt u uw artikel ruilen tegen hetzelfde artikel in een andere maat? Kijk dan in de shop of dit artikel nog voorradig is en neem contact met ons op. Dan kunnen we het betreffende artikel alvast voor u reserveren. Na ontvangst van uw retourzending, wordt het gewenste artikel meteen verzonden. We sturen éénmalig een te ruilen artikel kosteloos naar u op. Wilt u uw artikel ruilen tegen een ander soort artikel? Stuur dan het pakket aan ons retour en plaats zelf een nieuwe bestelling in de webshop. Het bedrag van uw retourzending wordt na ontvangst binnen 10 werkdagen op uw rekening teruggeboekt. 

 

Beschadigingen

 

Uw garantie op artikelen vervalt wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik of wanneer, zonder schriftelijke toestemming van Style 2 Wear wijzigingen zijn aangebracht of geprobeerd zijn aan te brengen. De garantie vervalt ook wanneer u het artikel hebt gebruikt voor doeleinden waarvoor het niet bestemd is. Deze artikelen worden echter niet meer retour genomen. Indien u dit toch retourneert, zullen wij het geretourneerde artikel met de toegebrachte schade verrekenen met het te retourneren bedrag.

Bij oneigenlijk/ niet normaal gebruik wordt bedoeld dat de artikelen gebruikt worden voor een andere doeleinde dan waarvoor het bedoeld is. En de hieruit ontstane schade aan het artikel als schade aan derden met behulp of door dit artikel is voor uw eigen rekening.

 

Retourneren

 

Heeft u liever uw geld terug? Wij vergoeden het ontstane tegoed aan u, inclusief leveringskosten die door ons in rekening is gebracht. Deze tegoed wordt binnen 14 dagen, na ontvangst van de geretourneerde artikel(en), verwerkt en teruggestort op uw rekening.

Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering dan hoeven wij de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

U kunt uw pakket retourneren via het postkantoor en de retourneringskosten zijn voor uw eigen rekening. Indien er niet of onvoldoende gefrankeerd is dan worden deze retourneringskosten verrekend met het terug te storten tegoed. 

 

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op info@style2wear.nl.

 

logoterugnaaroverzicht1.jpg
© 2012 - 2024 STYLE 2 WEAR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel