Klachtenprocedure

 

Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelen wij het artikel en verwerken wij de bestelling. Toch kan er wel eens iets misgaan:

  1. Per ongeluk is het verkeerde artikel toegezonden
  2. Uw bestelling is tijdens de verzending beschadigd geraakt
  3. Een artikel vertoont een fabricagefout

Meld ons een eventuele klacht zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen. Neem voordat u het artikel terugzendt even contact met ons op, want de klacht moet wel duidelijk zichtbaar en kenbaar worden gemaakt.

De ingediende klacht wordt binnen 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt dan zullen we u hiervan op de hoogte brengen.

U kunt bij een gegronde klacht uw artikel retourneren en wordt de gemaakte verzendkosten op uw rekening teruggestort. Vanzelfsprekend sturen wij een eventueel vervangend item kosteloos naar u toe. Wij lossen het graag samen met u op. 

 

Klacht te laat


Indien u de klacht pas na 5 werkdagen bij Style 2 Wear indient dan zijn wij gerechtigd alle kosten voor reparatie of vervanging, inclusief administratie-, verzend- en voorrijkosten in rekening te brengen. 

 

Vervallen garantie


Uw garantie op artikelen vervalt wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik of wanneer, zonder schriftelijke toestemming van Style 2 Wear wijzigingen zijn aangebracht of geprobeerd zijn aan te brengen. De garantie vervalt ook wanneer u het artikel hebt gebruikt voor doeleinden waarvoor het niet bestemd is.

 

Voor klachten kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door een e-mail of een brief naar Style 2 Wear te sturen. Een e-mail kunt u sturen naar info@style2wear.nl. En een brief kunt u sturen naar Style 2 Wear, Grootdorp 78, 5815 AG Merselo. Vermeld hierin duidelijk uw naam, adres, ordernummer en de klacht en voeg eventueel een foto toe ter verduidelijking.

 

Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost dan is het artikel 15 Geschillen van kracht. 

 

logoterugnaaroverzicht1.jpg
© 2012 - 2024 STYLE 2 WEAR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel